Bracht € 221.70 op bravo en bedankt!!

Op vrijdag 14 decemberhebben de brugklasleerlingen van het “Technasium”van het Keizer Karel College hun geupcyclde producten bij opbod verkocht. Debedoeling was daarnaast zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de opbouw vande Urbanuskerk.

De leerlingen hebben in groepjes gewerkt aan een nieuw product van spullen die ze bij de kringloopwinkel de Boemerang hadden gehaald. Spullen die niet meer verkocht konden worden en die door de leerlingen dus een nieuw leven ingeblazen kregen. Er werd heel slim gebruik gemaakt van de diverse materialen en dat leverde verrassende en leuke producten op die goed bruikbaar waren in het dagelijkse leven.

Het Keizer Karel College is natuurlijk van oorsprong een katholieke school en het was voor de leerlingen ook erg leuk en leerzaam dat zij de opbrengsten ten goede konden stellen aan de Urbanuskerk t.b.v. de opbouw. De Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus is dankbaar voor dit leuke initiatief dat maar liefst € 221.70 heeft opgebracht! Heel hartelijk dank aan deze leerlingen van het Technasium en de docent die dit heeft mogelijk gemaakt . 7�p