Chocolade

in 2020 verkrijgbaar bij

AH Bovenkerk, AH Westwijk, De Boemerang Maalderij, De Boemerang Binderij, Loogman tanken, Kaas boerderij Schrama, Regelink verf en behang, Pijnacker autospuiterij, Venstra boekhandel libris, Wijkcentrum Westend, Noorddamcentrum, Restaurant Colijn, Quality Hair Care kapper, kapper Bartels, museum JAN, restaurant Silversant en natuurlijk de pastorie van de St. Urbanuskerk.

Auto Maas, Teelmanstraat 3, Aalsmeer

Particuliere verkoopadressen zijn: mevr. Nieuwendijk, Kastanjelaan 15 en Frans Boncke, Pasteurstraat 13 in Kudelstaart .

De chocoladerepen zijn natuurlijk ook op de evenementen van de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus verkrijgbaar.

Steun ons …

Door het kopen van de St. Urbanus chocoladereep draagt u bij aan de herbouw van ons rijksmonument. We streven naar vier doelen: zuinig met energie, goede toegankelijkheid mindervaliden, prima verstaanbaarheid en een sfeervol uitgelichte toren. Meer lezen? Klik hier.

……..… en geniet.

De St. Urbanus chocoladereep is aangenaam lang en zwaar. Je kunt de reep in 21 blokken breken om eindeloos van te genieten. De chocolade is 100% duurzaam en verkrijgbaar in de drie smaken melk, puur en wit.

St. Urbanus Chocolade - steun ons en geniet

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor € 5, – steun je ons en geniet je er zelf ook goed van. Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen. Geniet er van bij een kopje thee, gezellig samen, of tijdens een break. En natuurlijk als verwen moment voor jezelf bij een avondje op de bank.

St. Urbanus Chocolade sponsoren