Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober doneert AH aan de Maalderij € 2,- extra op elke verkochte St. Urbanus chocoladereep voor het herstel van de St. Urbanuskerk Bovenkerk. Elke reep die in de winkel van AH is verkocht levert die dagen € 5,- voor het goede doel op. Kom dus op die dagen boodschappen doen en koop zo’n lekkere reep van Martinez chocolade.
.

AH aan de Maalderij geeft ons de gelegenheid om twee dagen de St. Urbanus chocoladerepen te verkopen en voor elke verkochte reep in de winkel krijgen we twee euro extra van AH gedoneerd. AH vindt het belangrijk dat de winkel ook een maatschappelijke bijdrage levert aan Bovenkerk en ziet dat o.a. gerealiseerd door deze actie. Wij zijn super blij met deze geste en hopen dat u deze dagen massaal repen in de AH-winkel komt kopen, zodat we niet drie euro maar vijf euro per reep overhouden. Er is geen limiet deze dagen op het aantal St. Urbanus chocoladerepen. We gaan ervoor en we stevenen af op 10.000 verkochte repen.

Op naar de 10.000 verkochte repen

Ja, u leest het goed. Er zijn inmiddels 7.700 repen verkocht en we zijn op weg om nog dit jaar de 10.000 repen te halen. Het is ongekend hoe wij gesteund zijn om onze St. Urbanus Chocolade onder de aandacht te brengen. En als u ons op een of andere manier gemist heeft, krijgt u alsnog een kans.

Tompoezen actie in 2018

AH aan de Maalderij – na de verbouwing de mooiste winkel in deze regio – wil ook lokaal de gemeenschap ondersteunen. Na de fatale brand van de St. Urbanuskerk op 15 september 2018 startte dit filiaal van AH een actie met de verkoop van Tompoezen. De actie bracht een prachtig bedrag op van € 3.000,-.

U doet toch ook mee?

Samen met AH gaan wij vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober de St. Urbanus chocoladerepen verkopen. De repen zijn er in de smaken melk, puur en wit. Wij staan er met de bakfiets dus u kunt ons niet missen!

Inlichtingen: chocolade@helponsuitdebrand.com  of: tel: 06 27 88 69 66