Op dinsdagmiddag 2021 om 14:00 konden we de medewerkers van het Zonnehuis Westwijk in het zonnetje zetten. Voor 190 medewerkers, stagiaires en vrijwilligers nam locatiemanager Marlous van der Velde de zorgcomplimenten in ontvangst. De complimenten zijn geschonken door alle Amstelveners via de website Helponsuitdebrand.com. Daarmee willen wij een hart onder de riem steken voor alle mensen die in Amstelveen in de zorg werken.

Zonnehuis Westwijk is onderdeel van de Zonnehuis groep. In veertien groepswoningen is plek voor ca. 90 ouderen met dementie. Zes of zeven bewoners delen een woning. Ieder heeft een eigen ruime kamer.

Omwonenden, bezoekers, bewoners, naasten en vrijwilligers treffen elkaar graag op het ‘dorpsplein’ op de begane grond. Het is er gezellig, ook ’s avonds en in het weekend.

Zonnehuis Westwijk heeft een beschutte tuin op het zuiden met verschillende zithoekjes en een moestuin.

Hoe de medewerkers de zorg tijdens de corona periode hebben ervaren leest u een andere keer in een apart artikel.

Zorgmedewerkers bedankt!

Helponsuitdebrand.com heeft het initiatief genomen om mensen die in de Amstelveense zorg werken een pluim te geven door het uitreiken van een zorgcompliment. Het compliment bestaat uit een luxe blikje St. Urbanus Chocolade met een zware reep van 200 gram en een bedankkaart. En u kunt nog tot eind maart meedoen om te doneren, zodat alle 4.000 zorgmedewerkers in Amstelveen zo’n compliment kunnen krijgen.