AH klantenteller

De St. Urbanus Chocolade is vanaf 3e Paasdag te koop in de winkels en op de website helponsuitdebrand.com. Dat is nu ruim een maand en elke winkel heeft zo zijn eigen protocol binnen de toegestane 1,5 meter economie.

Bij middenstanders mag je bevoordeeld met max. 2 klanten in de winkel zijn en bij Albert Hein zijn dat 200 klanten. Met een paar klanten is dat wel te overzien, maar bij meer personen ligt dat toch even anders. Sinds kort heeft Albert Heijn daarom een nieuwe klantenteller. Dat is op de foto het blauwe beeldscherm met “Welkom! Kom binnen”.

Zo deelt Sam van Albert Heijn op de Maalderij mee: “Deze elektronische klantenteller houdt voor ons het aantal klanten in de winkel bij en zal aangeven wanneer het maximaal aantal klanten in de winkel is bereikt. Op dat moment mag er even niemand naar binnen, totdat er ook weer klanten de winkel hebben verlaten.”

Een slimme toepassing om de COVID-19 maatregelen goed in de gaten te houden. En als u even dient te wachten tot u de winkel in kunt, wordt uw geduld op de proef gesteld. Maar weet dan dat als u naar binnen kunt onze smakelijke St. Urbanus chocoladerepen in melk, puur en wit te koop zijn. De repen kosten € 5,- waarvan € 3,- naar de herbouw van de St. Urbanuskerk gaat.

Kortom, we doen het samen met een klein beetje geduld.

> Chocolade bestellen met bezorging?