Op donderdag 14 januari 2021 mochten we namens alle Amstelveners een zorgcompliment uitdelen aan de wijkzorg van Amstelring. De wijkzorg wordt geleverd door acht teams die over alle wijken van Amstelveen verspreidt liggen. Zij leveren zorg en verpleging aan huis. Door de wijkgerichte aanpak kennen zij de huisartsen, apotheek en andere hulpverleners in de wijk, waardoor de zorg nauw aansluit op wat er nodig is.

Door de inzet van de wijkzorg kunnen mensen met een ernstige ziekte, handicap, lichte dementie of herstel na een operatie langer thuis blijven. Dat de wijkzorg het afgelopen jaar het pittig heeft gehad, kunt u een andere keer in een apart artikel lezen.

Wijkzorg bedankt!

Helponsuitdebrand.com heeft het initiatief genomen om mensen die in de Amstelveense zorg werken een pluim te geven door het uitreiken van een zorgcompliment. Het compliment bestaat uit een luxe blikje St. Urbanus Chocolade met een zware reep van 200 gram en een bedankkaart. En u kunt nog tot eind maart meedoen om te doneren, zodat alle 4.000 zorgmedewerkers in Amstelveen zo’n compliment kunnen krijgen.