ACTIE Sponsordiner 2022 [AFGESLOTEN]

De restauratie van de St. Urbanuskerk schiet op. Buiten gebeurt er niet veel meer. Het werk is verplaatst naar het interieur in de kerk. Toch is er één element dat buiten nog uw aandacht verdient. Deze winter willen we dat toren en kerk mooi verlicht zijn in het donker. Met de verkoop van de St. Urbanus Chocolade en andere acties willen wij voor de verlichting een bedrag van € 17.000,- bij elkaar krijgen.

Voor één dag wordt ons prachtig vernieuwde Noorddamcentrum omgetoverd tot
Restaurant De Toren van Bovenkerk.

De avond begint om 17:30 uur en eindigt rond 22:30 uur. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en er staat een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten. Het diner begint om 18:30 uur. Tussen de gangen door hebben we verschillende vormen van optredens. Op deze avond kunt u voor de speciale prijs van € 50,- all-in eten, drinken en plezier maken. Boekt u voor 8 personen ineens, dan zit u gezellig aan één tafel bij elkaar. Hoe wij de chocolade combineren met het diner blijft nog een verassing….

Inmiddels is het diner geweest en wat hebben we genoten. Een groot vrijwilligersteam in de keuken, het barteam van Hans Pappot, het team voor de bediening in het restaurant en vooral het vertrouwen dat alle gasten in de organisatie hadden en zich voor het diner hadden aangemeld. Met 170 gasten, ca. 25 vrijwilligers en ca 30 muzikanten hebben we een onvergetelijke avond gehad. Zie het beeldverslag waarvan de meeste foto’s zijn genomen door Dolf Middelhoff.

Met hartelijke groet,

Team St. Urbanus Chocolade
Edwin Barentsen en Chris van den Helder