Sparen voor een goede geluidsinstallatie voor spraak en audio. Daarvoor wordt dit jaar actie gevoerd met dakleien en de St. Urbanus Chocolade.

“Maak de Urbanus blij en sponsor een daklei”

In de grote kathedralen van middeleeuws Europa lieten gelovigen, pelgrims en werklieden vaak graffiti achter op onzichtbare plekken tijdens de bouw. In de St. Urbanuskerk is dat niet anders geweest. Zelfs pastoor Van Rossum heeft zijn naam vereeuwigd achtergelaten in het lood.

U kunt uw naam “vereeuwigen” door op graffiti-achtige wijze deze op een lei te krassen, tekenen of schrijven. Deze dakleien worden eind dit jaar aangebracht in het dak boven de sacristie. Dat is de plek waar de brand in 2018 is begonnen. De donatie voor de daklei bepaalt u helemaal zelf, met een minimum van € 10,- per stuk.

De actie met de dakleien loopt van 1 april 2021 t/m 31 oktober 2021. Wilt u zelf signeren, dan kunt u op elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur terecht bij de pastorie aan de Noorddammerlaan 124. Signeren en doneren kan ook online.

St. Urbanus Chocolade

De chocolade is verkrijgbaar in melk, puur en wit verpakt in een doosje of blikje. Prijs vanaf € 5,00 per stuk. Bestellen kan ook online met gratis bezorging binnen Amstelveen en enkele omliggende gemeenten.

Moederdag 9 mei 2021

Voor moederdag is er op 8 mei bij de kraam aan de pastorie een speciale verrassing. Misschien is deze al op 24 april beschikbaar, maar dat is nog niet zeker.

Ook nieuwsgierig naar de St. Urbanus Cookies? Het is de moeite waard om even langs te komen.

St. Urbanus Chocolade - voor de liefste moeder van de wereld
voor de liefste moeder van de hele wereld – St. Urbanus Chocolade – moederdagcadeau