Op maandag 29 maart 2021 hebben we alle zorgmedewerkers van Amstelmere in het zonnetje kunnen zetten met een zorgcompliment. Manager Hans Visser heeft voor een warm welkom gezorgd en de overhandiging van de 275 zorgcomplimenten gebeurde buiten onder omstandigheden die corona proef waren. Vol trots hoorden we dat het huis nu vrij is van Corona. Wat dat betreft is de preventie met de vaccinatie op het gewenste niveau.

medewerkers bedankt!

Amstelmere is een GGZ-instelling die gespecialiseerd is in psychiatrische zorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Ieder mens is uniek, heeft een eigen persoonlijke situatie en omgeving en dat vereist voor maatwerk in de aanpak. Afgestemd op lichaam en geest en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Afhankelijk van de ernst en het stadium van de klachten wordt hulp geboden van preventie, het volgen van trainingen en therapieën, poliklinische hulp, dagbehandeling tot opname in de kliniek.

Amstelmere biedt hulp bij: HEFTIGE ANGSTEN zonder dat er direct gevaar is. Iedereen voelt zich wel eens down of moe, maar speelt dit over langere tijd dan kan het zijn dat je weinig energie meer hebt en niet meer van de dingen kunt genieten en terecht komt in een DEPRESSIE. Bij een PERSOONLIJKHEIDSPROBLEMATIEK gaat om hoe jouw reactie en gedrag in het dagelijks leven. Als je iets heftigs meemaakt kan dit TRAUMA blijvende psychische problemen geven en deze willen we dan graag verminderen. Tijdens een PSYCHOSE ervaren mensen de wereld anders dan de mensen om hen heen. Hun gedachten kunnen anders zijn of iemand kan stemmen horen of dingen zien die er niet zijn.

Helponsuitdebrand.com heeft het initiatief genomen om mensen die in de Amstelveense zorg werken een pluim te geven door het uitreiken van een zorgcompliment. Het compliment bestaat uit een luxe blikje St. Urbanus Chocolade met een zware reep van 200 gram en een bedankkaart. En u kunt nog tot eind maart meedoen om te doneren, zodat alle 5.000 zorgmedewerkers in Amstelveen zo’n compliment kunnen krijgen.