Op dinsdagmiddag 6 april 2021 was het zover dat we alle zorgmedewerkers van Ons Tweede Thuis Woon- en dagcentrum aan de Maccabiadelaan van een zorgcompliment konden voorzien. Manager Sander Vastenhout nam de 102 complimenten graag in ontvangst. Sander heeft onlangs ook in Amstelveens Nieuwsblad gestaan met zijn verhaal over de coronaperiode. Door alle maatregelen en de vaccinatie gaan ze bij OTT langzaam maar zeker weer van slot.

Medewerkers bedankt!

Woon- en dagcentrum Maccabiadelaan is een veilige en stimulerende omgeving voor volwassenen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Speciaal ook voor mensen met de joodse identiteit.

Het dagcentrum biedt plek aan 33 personen en heeft groepen gericht op beleving, structuur en sfeer. Daarnaast is er ook individuele begeleiding mogelijk.

Het wooncentrum heeft de joodse identiteit als norm en biedt plek aan 36 personen verdeelt over zes groepswoningen. De begeleiders zorgen en ondersteunen waar nodig en ze stimuleren zo veel mogelijk om actief te blijven door bijvoorbeeld in het huishouden mee te helpen. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig.

Helponsuitdebrand.com heeft het initiatief genomen om mensen die in de Amstelveense zorg werken een pluim te geven door het uitreiken van een zorgcompliment. Het compliment bestaat uit een luxe blikje St. Urbanus Chocolade met een zware reep van 200 gram en een bedankkaart. U kunt nog meedoen om te doneren, zodat alle 5.000 zorgmedewerkers in Amstelveen zo’n compliment kunnen krijgen.

Artikel van Sander Vastenhout