Vanaf 12 september 2020 is het St. Urbanus chocoladeblikje te koop bij alle verkooppunten. Het eerste blikje wordt om 11:00 uur speciaal overhandigd aan …. bij de Torenkapel van de St. Urbanuskerk. Aan wie? Dat houden we nog even geheim. Dat dit in Bovenkerk niet zonder tromgeroffel gaat dat begrijpt u ook wel….

Programma Open Monumentendag zaterdag 12 september 2020

Tijd Activiteit
10:30 – 11:00 muzikale optocht naar de Torenkapel van de st. Urbanuskerk
11:00 – 11:15 aankomst en uitreiking eerste St. Urbanus chocolade blikje
12:00 – 12:15 bijwerken barometer fondswerving
11:15 – 17:00 bezoek Torenkapel met fototentoonstelling en toelichting op casco herstel, steentjes schoonmaken, vaandels restaureren, kruiswegstaties herstellen, verkoop St. Urbanus chocolade blikje en repen en stand stichting Vrienden.

Aan de ontwikkeling van het unieke blikje van de St. Urbanus Chocolade is een lange tijd van voorbereiding voorafgegaan. Dit collectors item diende een luxe uitstraling te krijgen en voor elke Amstelvener aantrekkelijk te zijn. Gewoon om te hebben, maar ook om cadeau te geven. Dit luxe blikje is gevuld met een zware 200 grams chocoladereep en te koop voor de prijs van € 8,-. Per blikje gaat er minimaal € 4,50 naar de actie Help ons uit de brand. De blikjes zijn verpakt in dozen van tien stuks. Waarom noemen wij dit? Omdat we hopen dat u ons helpt met de verkoop. De chocoladerepen zoals u van ons gewend bent, zijn natuurlijk ook nog steeds te koop.

We zijn trots op de belangeloze medewerking van alle onze chocolade verkooppunten en dat zijn: AH Bovenkerk, AH Westwijk, De Boemerang Maalderij, De Boemerang Binderij, Loogman Tanken, Kaas boerderij Schrama, Regelink verf en behang, Pijnacker autospuiterij, Venstra boekhandel libris, Wijkcentrum Westend, Noorddamcentrum, Restaurant Colijn, Quality Hair Care kapper, kapper Bartels, museum JAN en natuurlijk de pastorie van de St. Urbanuskerk. Particuliere verkoopadressen zijn: mevr. Annie Nieuwendijk, Kastanjelaan 15 en Frans Boncke, Pasteurstraat 13 in Kudelstaart .

We hopen u deze dag te kunnen zien. Om het veilig te houden vragen we u om zich te houden aan de Corona regels. Komt u ook?

Namens de Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus,
voor de actie “Help ons uit de brand”,

Chris van den Helder
e-mail: chocolade@helponsuitdebrand.com 
telefoon 06 27 88 69 66

Zonder sponsoren is de chocoladeactie niet mogelijk. Onze dank gaat uit naar: MTDay, Pré Printcentrum, Martinez Chocolade, Joram Hibbel Graphic Design en Reijnen Media.