Sponsoren

Logo Schouwburg Amstelveen

Schouwburg Amstelveen is een plek van verbinding waar wij de ontmoeting faciliteren tussen podiumkunst & film en toeschouwers én tussen bezoekers onderling. In een voorstelling of film die vermaakt, prikkelt, verrijkt en aanzet tot nadenken.

De schouwburg stelt zich ten doel zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met een kwalitatief hoogwaardig en divers aanbod van podiumkunsten en film, deze ontmoeting optimaal te faciliteren en de kwaliteit te waarborgen in een programmering en een publieksontvangst van hoge klasse.

Daarom zet de schouwburg in op een beleid dat uitgaat van de artistieke, economische en maatschappelijke waarde van kunst. Cultureel ondernemerschap hebben wij hoog in het vaandel staan. Theater, film en verhuur & evenementen zijn de drie pijlers waarop het beleid van de schouwburg is gebaseerd.

Rabobank Amstel en Vecht is sponsor via de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne biedt verenigingen en stichtingen een financieel steuntje in de rug. Toekenning van een financiële bijdrage geschiedt op grond van de uitkomst van een verkiezing die de bank voor haar leden organiseert. Zie voor meer nieuws de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Amstel en Vecht
Rabobank Amstel en Vecht

Boekhandel Venstra Stadshart Amstelveen

 

Givt is specialist in het doneren zonder contact geld opzak. Zo kun je via de gift-app elektronische betalen in combinatie met de collectebus, -zak, -mand of -schaal. Hierin is een Givt-zender bevestigd die een signaal uitzendt. De Givt-app pikt het signaal op en koppelt dat aan een collecte of doel. Ook is het mogelijk om te doneren door middel van een QR-code of door een organisatie te selecteren uit de lijst.

Bij Givt geven ze om doneren. Daarom willen we het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen doneren, op een gemakkelijke en persoonlijke manier. Omdat technologie in dienst moet staan van het leven en niet andersom. Givt is sponsor van de actie Help ons uit de brand. Zie voor meer nieuws de landelijke sponsor actie met advertenties in het Nederlands Dagblad.

 

Samenwerkende organisaties

Stichting Vrienden van de Bovenkerkse Urbanus

 

 

R.K. parochie Amstelland is een Rooms Katholieke parochie behorende tot het Bisdom Haarlem-Amsterdam. De gefuseerde geloofsgemeenschappen werken samen met één pastoraal team over vijf locaties: St. Augustinuskerk in Amsterdam-Zuid, De Goede Herderkerk in Buitenveldert, Titus Brandsma kerk in Amstelveen, St. Urbanuskerk Bovenkerk en St. Urbanuskerk Ouderkerk aan de Amstel.